nlc.hu
Aktuális

Telex

Telex néven indítanának lapot a távozó Indexesek

Az induláshoz azonban pénzre van szükségük, ezért az olvasók segítségét kérik a volt Indexes újságírók.

Telex néven indítanának új lapot a volt Indexes újságírók, akik 2020. július 24-én álltak fel, miután Dull Szabolcs főszkerkesztőt kirúgták a laptól.

Telex.hu néven indítanának lapot a távozó Indexesek

Távozó Indexesek Facebook

A hír a Távozó Indexesek oldalán jelent meg az alábbi magyarázattal:

Teljes gőzzel azon dolgozunk, hogy mielőbb elindulhasson az újság, de nem lesz egyszerű, ezért a segítségeteket kérjük! Az újság elindításához szükséges kezdő pénzmennyiségre gyűjtünk, ha tehetitek, támogassátok a Telexet, és ezt osszátok is meg minél több emberrel!

Köszönjük! A Telex csapata.”

Sziasztok! Teljes gőzzel azon dolgozunk, hogy mielőbb elindulhasson az újság, de nem lesz egyszerű, ezért a...

Közzétette: Távozó indexesek – 2020. szeptember 4., péntek

 

Új honlapjukon azt írják, szeretnénk egy nagy, független, sokszínű hírportált, “mert őszintén hiszünk abban, hogy az olvasók szabad döntéseihez korrekt, pártatlan hírek szükségesek, és ma Magyarországon nagy elérésű és nagy hatású újságra van szükség.”

Azonban mint írják, egy nagy szerkesztőség üzemeltetése irtó drága, havonta tízmilliókba kerül. A legnagyobb költséget a szerkesztőségi iroda bérlése, az újságírói munkához szükséges technikai felszerelések biztosítása, az újságírók, szerkesztők fizetése és a technikai feltételek (szerverek, hálózatok) megteremtése jelenti, hogy az újság üzembiztosan eljusson nagyon sok emberhez. Ezért fordulnak most olvasóikhoz, akik többféle összegű felajánlással is segíthetik a Telex.hu indulását.

Ez történt az Indexnél az elmúlt egy hónapban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top