Aktuális

Évekig hazudta, hogy afroamerikai egy kansasi fehér professzor asszony

Ő maga állt elő a vallomással, egy korábbi barátja szerint viszont megzsarolhatták.
Jessica A Krug

Afroamerikai történelmet tanít a George Washington Universityn Jessica A Krug, aki egy hatalmas hazugság miatt került a sajtóba.

A nő ugyanis évekig azt hazudta, hogy színesbőrű, aktivistaként is részt vett különböző szervezésekben, miközben valójában egy kansasi zsidó család leszármazottja.

A hazugságot maga Krug vallotta be, egyelőre nem tudni, miért, bár a nő egy korábbi barátja azt állítja, valaki megzsarolta, így kénytelen volt előállni az igazsággal.

‘Afro-Latina’ Activist Admits She Is A White Jewish Woman Who Pretended To Be Black.. The person now-formerly known as...

Közzétette: wandafaison – 2020. szeptember 3., csütörtök

Jessica A Krug egy cikkben azt írja, „felnőtt élete minden pillanatában, minden lélegzetvételével hazudott”. A professzor szerint mentális betegsége és traumatizált gyerekkora járulhatott hozzá ahhoz, hogy hazudozzon, bár hangsúlyozza, hogy ezeket nem felmentésként mondja.

Krug esete nem az első ilyen történet. Pár évvel ezelőtt egy főiskolán képzőművészetet oktató tanár, Rachel Dolezal bukott le azzal, hogy teljes karrierjét arra építette, hogy színesbőrű, miközben valójában fehér. A nő életrajzi könyvet is írt magáról, amiben azt magyarázza, bárki bármit mond, ő feketének érzi magát.

(via)

(Kiemelt kép: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top