Aktuális

Ingyen kapják a maszkot a feledékeny Spar-vásárlók

Az ügyeletes vezetőtől, a biztonsági őrtől és az információs pultoknál lehet kérni.

Ingyen maszkot ad vásárlóinak a Spar – számolt be cikkében a napi.hu, amiből az is kiderül, hogy a feledékeny vásárlóknak szánt maszkokat az érintettek az üzlet ügyeletes vezetőjétől, a biztonsági őrtől, vagy az információs pultoknál lehet elkérni.

Minderre egyébként azért van szükség, mert a koronavírus-járvány második hulláma miatt – a bevezetett biztonsági intézkedések értelmében – a magyar üzletekbe csak maszkban lehet belépni, sokan azonban otthon hagyják. Őket a legújabb kormányrendelet értelmében kiküldhetik az üzletből, az ezzel járó kellemetlenségeket megelőzendő több kisebb bolt már korábban bevezette a maszkosztást.

A Spar egyébként a többi boltlánchoz hasonlóan több óvintézkedéssel védekezik az új típusú koronavírus-járvány második hulláma ellen: a cég a napokban közölte, hogy rendelt 8 ezer liter kézfertőtlenítőt és 200 újabb áruházban helyez ki állványokat, melyekre adagolókat telepít – írja a napi.

Olvass még többet a maszkviselésről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top