nlc.hu
Aktuális

75 óvoda bezárt a járvány miatt

Egyetlen nap alatt 75 óvodát zártak be a koronavírus miatt

Az operatív törzs rendkívüli szünetet rendelt el 208 óvodában és 37 általános iskolában.
Iskola

Miközben kedden még 109, szerdán és csütörtökön már 133 óvodában volt rendkívüli szünet a koronavírus-járvány miatt, pénteken pedig már arról tájékoztatott az operatív törzs, hogy 208 óvodában és 37 általános iskolában rendelt el rendkívüli szünetet. Eközben 217 általános iskolai osztályban és 22 általános iskolában vezették be a digitális tanrendet – írja a 24.hu.  
 
Az operatív törzs részéről magyarázatot nem fűztek a számokhoz, annak ellenére sem, hogy lehetett volna: például azért mert egyetlen nap alatt 75 óvodát zártak be a járványügyi intézkedések értelmében. Arról, hogy pontosan mely intézményekről van szó, nem közöltek pontos listát, így csak részinformációink lehetnek.
 
Szerdától a középiskolákban átálltak a digitális oktatásra, az általános iskolákban azonban folytatódik a személyes oktatás, csak az operatív törzs rendelhet el egyedileg rendkívüli szünetet – tájékoztat a lap.

Olvass még többet a koronavírus-járvány második hullámáról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top