nlc.hu
Aktuális

Boris Johnsont a Mikulásról kérdezte egy kisfiú

„Ha kézfertőtlenítőt hagyunk a sütik mellett, jönni fog a Mikulás?” – tündéri levelet írt egy 8 éves kisfiú Boris Johnsonnak

A brit miniszterelnök, Boris Johnson meg is válaszolta a 8 éves Monti levelét, amelyben a kisfiú azt kérdezte, idén jönni fog-e Mikulás.
Boris Johnsont kérdezte a Mikulásról egy 8 éves kisfiú

Nagyon aranyos levelet kapott egy 8 éves kisfiútól Boris Johnson brit miniszterelnök. A Monti nevű gyerek arról érdeklődött a kormányfőnél, hogy idén jönni fog-e a Mikulás.

Tisztelt Mr. Johnson!

Nyolc éves vagyok, és szeretném megkérdezni, hogy Ön és a kormány mit gondol, idén jönni fog a Mikulás?

Ha kézfertőtlenítőt hagyunk a sütik mellett, jönni fog? És meg fogja mosni a kezét?

Tudom, hogy nagyon elfoglalt, de kérem, beszéljen erről a tudósokkal. Monti

– írta a kisfiú Boris Johnsonnak.

A brit miniszterelnök a Twitteren hozta nyilvánosságra Monti levelét, és egyúttal válaszolt is rá.

„Kedves Monti!

Nagyon köszönöm a leveledet, amely egy fontos kérdést vet fel, hogy vajon a koronavírus ellenére idén is el tudja-e vinni az ajándékokat a Mikulás.

Tudom, hogy gyerekek milliói kíváncsiak ugyanerre. Ezért felhívtam az Északi-sarkot, és örömmel tájékoztatlak, hogy a Mikulás készen áll az indulásra, akárcsak Rudolf és a többi rénszarvas.

A Mikulás, mint mindig, most is felelősségteljesen viselkedik, gyorsan és biztonságosan dolgozik, ezért sem a te egészséged, sem az övé nincs veszélyben.

Remek ötlet, ha kézfertőtlenítőt hagysz a kekszek mellett, mert ezzel megakadályozhatod a vírus terjedését. Ha te is használod, és rendszeresen megmosod a kezed, azzal te és a barátaid biztosan a jó gyerekek listájára kerültök a Mikulásnál.

Még egyszer köszönöm a leveledet, és nagyon boldog karácsonyt kívánok! Üdvözlettel, Boris Johnson”

Kiemelt kép: Twitter/Boris Johnson, MTI/EPA/Will Oliver)

Megható levelek a Mikulásnak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top