nlc.hu
Aktuális

Donald Trump Facebook és Instagram oldalát két hétre letiltották

Elnöksége végéig kitiltották Trumpot az Instagramról és a Facebookról

Mark Zuckerberg a személyes Facebook oldalán jelentette be, hogy nem csupán egy napra, hanem elnöksége végéig tiltják ki Donald Trumpot a Facebookról és az Instagramról.

Mark Zuckerberg szerint Donald Trumpnak ugyan akadtak korábban is vitatható megnyilvánulásai, ám ennek ellenére az iránymutatásaik szerint használta az oldalaikat, és közérdek volt, hogy a mondanivalójáról a nagyközönség is tudomást szerezzen. Tegnap azonban minden megváltozott, és nem szeretnének neki segíteni abban, hogy egy demokratikusan megválasztott kormány ellen szítsa a közvéleménytidézi Zuckerberget a Telex.

Donald Trump tüntetőket tüzel (fotó: Profimédia)

Donald Trump tüntetőket tüzel (fotó: Profimédia)

Trump tegnap még a békéltetést is felemásan intézte. Bár próbálta békére inteni a tüntetőket, de közben hangsúlyozta, hogy a haragjuk jogos, és a választást elcsalták. Első körben a Facebook és az Instagram csak 24 órára tiltotta le az elnököt, ezt hosszabbították most meg. Trump számára fontosabb elérési eszköz a Twitter, ahol csak 12 órás tiltást kapott, de ott is kilátásba helyezték a törlését. Donald Trump elnöksége hivatalosan január 20-án ér véget.

Még több Trump az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top