nlc.hu
Aktuális

Elítéltek egy nőt, aki szándékosan leköhögött egy bolti eladót

Szándékosan leköhögte a bolti alkalmazottat egy amerikai nő, elítélték

Mindezt a a koronavírus legveszélyesebb időszakában tette.
börtön, cella

30 nap börtönfogságra és pénzbüntetés fizetésére ítélték azt a floridai nőt, aki tavaly szándékosan leköhögött egy másik vásárlót egy boltban, a koronavírus legveszélyesebb időszakában – írja az ATV.  Az elítélt nő büntetésének a része az is, hogy Sprague koronavírus-tesztjét fedeznie kell.

Hat hónap próbaidő is vár a nőre, részt kell vennie egy dühkezelési programban – számolt be David Chapman helyi szóvivő az NBC News-nak. Az eset egy jacksonville-i boltban történt 2020 júniusában. Debra Hunter heves vitába keveredett egy alkalmazottakkal, a jelenetet Heather Sprague, egy másik vásárló rögzítette. Amikor Hunter észrevette, hogy videózzák, odalépett a másik vevőhöz, és direkt leköhögte. Spargue napokig aggódott, hogy elkapta-e a koronavírust, félelmét az is fokozta, hogy agydaganattal küzd. Szerencsére a tesztje negatív lett.

Hunter férje elmondta a bírónak, hogy számos nehézséggel küzdöttek az incidens előtt, többek között mindent elvesztettek egy lakástűzben. Hunter pedig arról számolt be, hogy a családja megfizette az árát a hibájáért, a gyermekei például elveszítették a barátaikat, és már alig járnak közösségbe.

Nem ez az első ilyen „köhögős eset”, hónapokkal ezelőtt egy nő hívta a felvidéki Udvardról a szlovák rendőröket, hogy barátja – aki épp koronavírusos – részegen tombol az otthonukban. Mikor a járőrök megérkeztek, a férfi elkezdte szidni őket, valamint szándékosan köhögött és köpködött rájuk. 

 (atv.hu, nbc news)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top