nlc.hu
Trend

Magyarországon és Írországban is megházoasodott egy magyar nő, lebukott

Lebukott a magyar nő: két országban is férjhez ment

Először Írországban házasodott meg, aztán itthon is.

Kettős házasság miatt indított eljárást egy magyar nő ellen a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség, miután kiderült, hogy 2015-ben Írországban férjhez ment, majd három évvel később ezt Magyarországon is megismételte – írja a vg.hu

A lap információi szerint a magyar nő 2015 szeptemberében egy pakisztáni férfival házasodott össze Írországban. Egy év múlva azonban hazaköltözött Magyarországra, úgy, hogy a házasságot előtte nem bontotta fel. 

Kétszer is férjhez ment egy magyar nő, lebukott

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Az ügy akkor vett érdekes fordulatot, amikor a férje kérésére idén januárban nálunk is anyakönyvbe vették az írországi házasságot. Ekkor derült ki, hogy a nő 2018 júliusában, Kecskemét környékén egy községben ismét férjhez ment, immár egy magyar férfihoz. 

Mivel büntetlen előéletű elkövetőről van szó, ráadásul a nő beismerte a bűncselekmény elkövetését, az ügyészség próbaidőre felfüggesztette az eljárást, miközben az ügyészség keresetet nyújtott be a második házasság érvénytelenítéséhez. 

További friss híreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top