nlc.hu
Aktuális

Házibulikra csapott le a rendőrség

Illegális házibulikra csapott le rendőrség a hétvégén

Az operatív törzs arról számolt be, hogy a hétvégén a rendőrségnek többször is intézkedni kellett, mert egyes helyeken nem tartották be a védelmi intézkedéseket.
Kisbusz és kamion ütközött Szolnoknál: többen meghaltak

A hétfői beszámoló szerint a rendőrök nem unatkoztak a hétvégén. Volt, ahol nyitva tartó vendéglátó üzletet találtak, ahol az üzemeltetőn és az alkalmazotton kívül „további személyek” voltak jelen, míg máshol egy 25 fős bulira csaptak le, és akadt olyan hívás is, amikor egy 22 fős kerti partit kellett szétoszlatni, de zenekari próbán is intézkedniük kellett. Ott tizennégyen próbáltak.

Müller Cecília országos tisztifőorvos azt is elmondta, hogy már több mint 2,9 millió magyar megkapta az első védőoltást, további 1,2 millió pedig a másodikat is. Ezzel szerinte Európában kiemelkedő teljesítményt tud felmutatni az ország, „hiszen a lakosság 29 százaléka oltottnak tekinthető”. Kedden is érkeznek vakcinák: az egydózisú Janssen-féléből több mint 28 ezer adag. A tiszti főorvos szerint ezeket elsősorban a honvédségi oltóbuszokon szándékoznak beadni.

(Hvg)

Illegális házibulik a járvány idején:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top