nlc.hu
Aktuális

Illegális kollégiumi buli a járvány alatt

Besokalltak az egyetemi hallgatók, bulihelyet csináltak a pincében

A Sheffieldi Egyetem hallgatói a kolesz pincéjét alakították át klubbá.

Ahogy Magyarországon, úgy Angliában is zárva vannak a járvány miatt a klubok, mulatók. Ezt elégelték meg a Sheffieldi Egyetem hallgatói, akik a pincéjüket átalakították egy klubbá, ahol valószínűsíthetően illegális bulikat tartottak – írta meg a 24.hu.

Titkos kolesz bulit tartottak egyetemisták a járványügyi korlátozások ellenére

Fotó: Unsplash

Izzósorokkal rakták tele a falakat, mennyezetet, a falakon fotók, különböző díszítések is lógnak. A pinceklubért a kommentelők rajongtak, ám a TikTokra felrakott videó után a klub nyilvánvalóan elveszítette titkos jellegét, így gyorsan le is szedték a videót, sőt a felhasználó sem elérhető már. 

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy Magyarországon a járványügyi szabályokkal nem törődve bérelnek ki lakásokat a fiatalok, hogy titkos házibulikat szervezzenek. Az egyik januári hétvégén le is bukott egy társaság a fővárosban. A rendőröknek egy 13. kerületi lakásba kellett kivonulniuk, miután a szomszédos lakók arról tettek bejelentést, hogy a lakásban túl hangos a zene, a rendőrök 20 embert találtak a házibuli helyszínén.

A „titkos Covid-bulik” a járványügyi szakértők szerint csak fokozzák a járványveszélyt, és súlyos felelőtlenség, amit a fiatalok tesznek. Házibuliban, zárt térben sokkal könnyebb elkapni a fertőzést, és a mulatozó tinik nemcsak mások, hanem saját egészségüket is kockáztatják.

Illegális házibulik a járvány idején:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top