nlc.hu
Aktuális

Orosz vakcina turistáknak San Marinóban

50 euróért kínálják a turistáknak az orosz vakcinát San Marinóban

San Marino feltételeket szab azoknak a külföldieknek, akik élni szeretnének a lehetőséggel.

A közel 34 ezer lakosú San Marinóban jól haladnak az oltásokkal, 22 ezer ember már az oltás mindkét adagjához hozzájutott, és más járványügyi adatok is kedvezőek, az utóbbi 24 órában egyetlen új fertőzöttről sem számoltak be az országban, múlt héten pedig bezárták a Sars-CoV-2 vírussal fertőzötteknek fenntartott osztályt, ugyanis csak egyetlen beteg maradt, aki ápolásra szorul. 

A miniállamban Pfizer-BioNTech védőoltása, illetve a Szputnyik V elérhető, és utóbbit pedig nemcsak helyi lakosok kaphatják meg, a Guardian szerint május 17-től  50 euróért fogják árulni az orosz vakcinát a külföldieknek. Roberto Ciavatta egészségügyi miniszter elmondta, hogy az összeg mindkét adagot fedezi, viszont a lehetőséggel csak azok élhetnek, akik legalább három éjszakát töltenek a miniállamban, és vállalják, hogy 3-4 héten belül visszatérnek a második dózisért.

(via hvg.hu)

Szputnyik V koronavírus elleni vakcina

Kiveszik a hűtőszekrényből az orosz Szputnyik V koronavírus elleni vakcina első adagjait a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban kialakított oltóponton 2021. május 9-én (Fotó: MTI / Balázs Attila)

Még több cikk a Szputnyik V vakcináról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top