nlc.hu
Aktuális

Előállították a 8-as főút ámokfutó audisát

Előállították a 8-as főút ámokfutó audisát

A legfrissebb hírek szerint a rendőrök előállították azt a sofőrt, aki másokat veszélyeztetett közlekedése során.
Kisbusz és kamion ütközött Szolnoknál: többen meghaltak

Pár órával ezelőtt tettük közre a hírt, miszerint vérfagyasztó előzést rögzített egy motoros kamerája Veszprém megyében, a 8-as főúton, a csehbányai elágazás előtt. A Bp-i Autósok Közössége által észrevett felvételen az látszik, hogy egy audis a dupla záróvonalon áthajtva előzött, de nem tudott visszatérni.  A legfrissebb hírek szerint a rendőrök előállították azt a sofőrt, aki másokat veszélyeztetett közlekedése során.

A korábbi felvételt 2021. június utolsó hétvégéjén rögzítették, majd a rendőrök az adatgyűjtés eredményeként 48 órán belül előállították és gyanúsítottként kihallgatták a 36 éves Ajka-környéki férfit, vezetői engedélyét pedig elvették. Ellene – őrizetbe vétele mellett – közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás az Ajkai Rendőrkapitányságon.

„Az eljárás adatai szerint 2021. június 27-én a délutáni órákban a szürke színű Audival annak vezetője megkezdte egy motorkerékpár előzését a kihelyezett „Előzni Tilos!” jelzőtábla ellenére, a dupla záróvonalat átlépve úgy, hogy a szemközti sávba áthaladva több, vele szemben szabályosan közlekedő autóst veszélyeztetett előzésével és manőverezésével” – olvasható a rendőrég közleményében.

Fotó: Police.hu

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top