nlc.hu
Aktuális

Ezt írta Hosszú Katinka a 200 vegyes döntője után

Hosszú Katinka a Facebookon üzent a 200 vegyes döntője után

Hosszú Katinka kapott hideget-meleget, ami a visszalépését, és az eddigi eredményeit illeti. Az úszó most Facebook oldalán reagált a háborgó kommentekre.
Hosszú katinka

Mint ahogy azt megírtunk, Hosszú Katinka ötödik lett 400 méter vegyesen, a szám 200 méteres távjában pedig csak a hetedik helyre ért oda. Emellett tegnap az úszás előtt pár perccel bejelentette, hogy visszalép a 200 méter pillangótól, ami miatt megoszlanak róla a vélemények. Sokan nekimentek, az úszótársadalom azonban mellette van: Verrasztó Evelyn mellett Mutina Ági is megvédte a háromszoros olimpiai bajnok úszót. Az edzők már nem voltak ilyen kegyesek: még a 200 vegyes döntője előtt Petrov Árpád és Verrasztó Zoltán is elmondta a véleményét.

„Nincs itt semmi rejtély, nem a formaidőzítéssel volt a gond. Egyszer minden extraklasszis pályafutása a végére ér, de én azt hittem, ez az olimpia még benne van. Le is nyilatkoztam, hogy Hosszú szerintem 4:31 körüli időt fog úszni, és ezzel megnyeri a 400 vegyest. Ha ezt megússza, meg is nyerte volna. De a jelek szerint már nincs benne ez az idő, és a 200 vegyes sem néz ki jól. Ennyi volt. Szerintem nem kéne őt piszkálgatni, háromszoros olimpiai bajnok, ezért hála és elismerés jár neki, ha egy kicsit vicces akarok lenni, egy puszi a fenekére, és köszönjük szépen a szép éveket” 

Most Hosszú is reagált, ő az alábbiakat írta a hivatalos Facebook oldalára.

Én csak annyit írnék, hogy köszönöm mindenkinek a támogatást és ez most hozzátartozik a pályafutásomhoz, amit ugyanolyan méltósággal veszem, mint az elért csillogóbb sikereimet. Köszönet mindenkinek! Köszönöm Magyarorszag

Fotó:MTI/Kovács Tamás

Kapcsolódó olimpiai hírek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top