nlc.hu
Aktuális

Háztetőn menekülő szexuális bűnöző

Háztetőn menekülő szexuális bűnözőt fogtak Újpalotán

A szexuális visszaélés miatt körözött férfi megpróbált meglépni a rendőrök és a börtön elől.
Sziréna

A 37 éves K. Róbert ellen még tavaly decemberben adtak ki elfogatóparancsot, mivel a férfi nem kezdte meg a szexuális visszaélés miatt kiszabott 5 éves börtönbüntetésének a letöltését.

A XV. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei augusztus 17-én az esti órákban egy újpalotai lakásban tartottak ellenőrzést, és K. Róbertet keresték. A rendőröknek egy nő nyitott ajtót, aki gyanúsan viselkedett, és többször ellentmondásba keveredett, amikor a férfiről kérdezték – írja a Police.hu.

A lakás átkutatása után sem került elő a férfi, de az egyenruhások nem hagyták annyiban a dolgot, a környéken maradtak. Nem sokkal később az ellenőrzött ház tetejéről recsegést hallottak, és a háztetőn megláttak egy alakot, aki lecsúszott, majd futásnak eredt.

A rendőrök elfogták a menekülő férfit, akiről kiderült, hogy a keresett K. Róbert volt az. A 37 éves férfi nem úszta meg a börtönt: elfogása után a jogerős börtönbüntetés letöltése miatt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Ők is menekültek a rendőrök elől: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top