nlc.hu
Aktuális

Örök nyugalomra helyezik a dunakeszi családirtás áldozatait.

Egy helyre, de nem egy időben temetik el a meggyilkolt dunakeszi családot

Hamarosan örök nyugalomra helyezik a dunakeszi családirtás áldozatait.

Azt akarják, hogy a dunakeszi családirtás áldozatai, Maxi és Melinda a nagymamával, Évikével egy időben kerüljenek örök nyugalomra. – írja a Bors. A cikkben megszólalnak helyiek is, akik ismerték a családot.

Áldozathibáztató kommentek a dunakeszi családgyilkosság ügyében

A dunakeszi családgyilkosság helyszíne bármelyikünk otthona lehetne (Kép: Szeretem Dunakeszit Facebook-csoport)

Egyikük így emlékszik vissza az édesanyára:

„Amikor idejött, még nem tudtuk, mi űzte ide a saját, szép házából a kisfiúval együtt, mert sosem beszélt a gondjaikról, sajnos már megtudtuk” – és elmondta, hogy az ismerősök mind el akarják majd kísérni a családot utolsó útjára. Hozzátette, azt képtelenek lennének elviselni, ha Zoltánnal egy időben, vagy netán egy helyen kísérnék utolsó útjára Maxikát.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, az elkövető, B. Zoltán már korábban többször említette barátainak, hogy vagy a feleségével vagy magával fog végezni, de még arról is beszélt, hogy megöli a hétéves gyereküket is. A Blikk információi A  nő távoltartási kérelmet is tervezett beadni a rendőrségre is, erre azonban már nem kerülhetett sor. Mint ismert, az 54 éves férfi vasárnap este megölte volt feleségét, Melindát, anyósát, a hétéves gyerekét, majd magával is végzett. A gyilkosság helyszínén azóta egyre többen helyeznek el gyertyákat és virágcsokrokat. szerintük az önmagával is végző elkövető a vasárnapi brutális események előtt szerezte be az eset során használt fegyvert. 

Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Fotó: (Szeretem Dunakeszit Facebook-csoport)

Ne nézz félre, ismerd fel, ha családon belüli erőszakot látsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top