nlc.hu
Család

A dunakeszi családirtás elkövetője már korábban beszélt felesége és gyereke megöléséről

Dunakeszi tragédia: a tettes már korábban beszélt családja megöléséről

A fegyvert pár nappal a szörnyű eset előtt szerezte be az elkövető.

A Dunakeszin elkövetett szörnyű tragédia nem váratlan esemény volt, voltak előjelei – mutatott rá a Bors. Az elkövető, B. Zoltán ugyanis már korábban többször említette barátainak, hogy vagy a feleségével vagy magával fog végezni, de még arról is beszélt, hogy megöli a hét éves gyereküket is. A lap információi szerint az önmagával is végző elkövető a vasárnapi szomorú események előtt szerezte be az eset során használt fegyvert. 

B. Zoltán felesége, Melinda éppen az előző héten kérte ügyvéd segítségét, ugyanis annyira rettegett a volt férjétől, hogy távoltartási végzést szeretett volna kérni ellene.

Ahogy a nő egyik ismerőse a Borsnak elmondta, B. Zoltán folyamatosan fenyegette és zaklatta a nőt, aki négy hónappal ezelőtt az édesanyjához menekült a gyerekükkel együtt, ahol nagyobb biztonságban érezte magát. 

Már korábban is családja kiirtásáról beszélt a dunakeszi gyilkos

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A távoltartási kérelmet ezen a héten tervezték beadni a rendőrségre is, erre azonban már nem kerülhetett sor. Mint ismert, az 54 éves férfi vasárnap este megölte volt feleségét, Melindát, anyósát, a hét éves gyerekét, majd magával is végzett. A gyilkosság helyszínén azóta egyre többen helyeznek el gyertyákat és virágcsokrokat. 

Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top