nlc.hu
Aktuális

Horgász mentett szarvas

Videón, ahogy egy horgász kimenti a bajba jutott szarvast

Szegény szarvas növényekbe gabalyodott bele.

Egy arra járó horgász, Lipták András a csónakjában lett figyelmes a különös hangokra, ezt követően pedig az állat segítségére sietett.

„Valami zörgött és lihegett a partszélben. Közelebb mentem, és láttam, hogy egy dámbika az agancsaival felakadt a part menti növényzet indáiba. Próbálkozott kiszabadulni, de egyre gyengébb volt. Egyből a segítségére siettem. Felhívtam egy vadász cimborámat, majd elmondtam neki, mit látok”mesélt az eseményekről a férfi a turistamagazin.hu-nak.

A férfi vadász barátja tanácsára nem ment a dámbikához túl közel, hanem egy csáklyájával szedte le a szarvas agancsáról a növényzetet, aki így ki tudott szabadulni a csapdából. „A parton állt még egy darabig, miközben nézett rám. Mintha megköszönte volna a segítséget. Aznap nem sikerült halat fognom, viszont már ezért megérte kimenni” – tette hozzá a horgász. A mentésről videó is készült.

Még több állati sztori

szarvas, megmentés

Fotó: YouTube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top