nlc.hu
Aktuális

Lánykérés Adele koncertjén

Lánykérés volt Adele koncertjén, az énekesnő is benne volt a meglepetésben

Adele is közreműködött abban, hogy egy rajongója a koncert közben megkérje a barátnője kezét.
Lánykérés Adele koncertjén

Bár Adele következő albuma a válásáról fog szólni, a brit énekesnő továbbra is szereti a romantikát. Legalábbis erről árulkodik, hogy a legutóbbi Los Angeles-i koncertjén egy lánykérésben segédkezett.

A CBS-en sugárzott One Night Only fellépés szünetében Adele megkérte a rajongókat, hogy maradjanak néma csöndben, majd lekapcsolták a lámpákat.

Ezután megérkezett a színpadra Quentin Brunson és a barátnője, Ashleigh Mann, akik hét éve alkotnak egy párt. A nő szemtakarót és fülvédőt viselt, így fogalma sem volt arról, hogy szerelme hová viszi. Amikor levette a maszkot, és meglátta, hol vannak, akkor is csak azt kérdezte, mi ez az egész, és kik ezek az emberek. 

Quentin fél térdre ereszkedett, elmondta, mennyire szereti a párját, végül pedig megkérdezte tőle, hozzámegy-e feleségül. 

Asleigh könnyek között mondott igent, a közönség pedig tapsolva ünnepelte őket. Ezután megjelent Adele a színpadon, és a következő dalt a friss jegyespárnak énekelte. 

(Kiemelt kép: CBS)

Különleges lánykérések az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top