nlc.hu
Aktuális

Öngyilkos lett egy 30 éves, koronavírusos férfi

“A covid elvette az eszét” – anyja szerint ezért ugrott ki a kórház ablakán a fia

A kórházba szállítás előtt egy héttel diagnosztizálták nála a koronavírust, azóta nem aludt.
kórház

Öngyilkosságot követett el egy fiatal férfi csütörtök délután Zala megyében. A zaol.hu értesülései szerint a kórház covid-pulmonológiai osztályára felvett, 30 éves férfi az épület 3. emeletéről vetette ki magát. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem tudták megmenteni.

A tragikusan elhunyt férfi édesanyja nyilatkozott az RTL Híradónak. “A koronavírus elvette az eszét” – anyja szerint napok óta ezt hajtogatta fia, akit a fertőzés miatt csütörtökön a zalaegerszegi kórházba vittek, ám nem sokkal később kiugrott a szobája ablakán és meghalt. Anyja azt mondja: akkor már egy hete nem aludt a fia, és nagyon feszült volt. A férfi nem oltatta be magát.

Látszott rajta, hogy kétségbe volt esve, hogy nem javult az állapota” – vallotta be az asszony, hozzátéve: fiának soha nem voltak mentális problémái. Anyja szerint fiára nem figyeltek eléggé a kórházban, ezért ügyvédhez fordultak. Mint mondja, nem kártérítést akarnak, csak válaszokat: “Gondolom, pánikba esett és akkor történt a tragédia. Lehet, hogy leesett a véroxigén-szintje. De ha az orvos látta rajta, hogy feszült, zavart, és tudta, hogy 6 napja nem alszik, akkor mit csinált, hova ment, amikor kiment a szobából?!”.

A kórház azt közölte, nem merült fel bűncselekmény vagy mulasztás gyanúja. A történteket a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép forrása: RTL Híradó – videó

A legfrissebb koronavírusos-hírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top