nlc.hu
Aktuális

Tabatabai Nejad Flóra akkor és most

Tündéri kislányként ismerte meg az ország, 17 évesen az X-Faktorban bizonyít Tabatabai Nejad Flóra

Emlékszel még rá? 8 évesen szerepelt először tehetségkutatóban az X-Faktor idei évadában versenyző Tabatabai Nejad Flóra.

Tabatabai Nejad Flórát 2013-ban, a TV2 Az ének iskolája című tehetségkutató műsor első évfolyamában ismerte meg az ország. A tündéri kislány akkor, a maga 8 évével a mezőny legfiatalabb versenyzője volt és Szandi mentoráltjaként egészen a döntőig menetelt. Még ugyanebben az évben megjelent az első lemeze, illetve duettet énekelt St. Martinnal, a művész jubileumi albumán. 2016-ban a Sztárban sztár +1 kicsi első évadában tért vissza a képernyőre. A műsorban Király Linda oldalán versenyzett, akivel a döntő legjobb öt párosa közé jutottak.

Tabatabai Nejad Flóra

Az ének iskolájában egykor és az X-Faktorban 2021-ben (Fotók: TV2/RTL – smagpictures.com)

Az abszolút hallással rendelkező tehetség óvodás kora óta folytat zenei tanulmányokat. Több nemzetközi zenei versenyen is komoly eredményeket ért el, ének és zongora kategóriákban egyaránt. Kipróbálta magát gyerekszínészként is a Nemzeti Színház Egerek, illetve a Pinceszínház Négyszögletű kerek erdő című előadásaiban. Mindemellett a Sándorfalvi Térségi Alapfokú Művészeti Iskolában, néhány diáktársával zenekart alapított Florists néven. Az elmúlt években több saját dalt is felvett és videoklipjei is készültek.

Király linda és Tabatabai Nejad Flóra a Sztárban Sztár + 1 kicsi színpadán (Fotó: TV2, smagpictures.com)

Király Linda és Tabatabai Nejad Flóra a Sztárban Sztár + 1 kicsi színpadán (Fotó: TV2, smagpictures.com)

Flóra, aki augusztusban töltötte be a 17. életévét, idén jelentkezett az X-Faktorba. Az előválogatón Labirinth Jealous című dalát adta elő, amivel lenyűgözte a zsűrit.

„Már most érett, nőies hangod van, de ami a legfontosabb, hogy bele tudod adni a szívedet. És tudom azt, hogy benned még rengeteg van, te egy gyémánt vagy, egy csiszolatlan gyémánt” – méltatta meg Gáspár Laci a produkció után. „Már akkor is csodálatosan énekeltél, de most még inkább” – utalt Csobot Adél arra, hogy korábban, a Sztárban Sztár + 1 kicsi zsűritagjaként már találkozott Flórával. A tinilány négy határozott igennel jutott tovább a Táborba, majd a Mentorok házába, ahonnan aztán Puskás Peti az élő show-ba is magával vitte.

„Hiába próbáltam ki magam például a színészetben, zenekarom is volt, akkor sem éreztem, hogy ez lenne igazán az én utam, valami mindig hiányzott. Azt remélem, hogy az X-Faktorban megtalálhatom a saját utamat” – nyilatkozta a tinilány még a válogatások idején.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top