nlc.hu
Aktuális

A felesége kezét fogva hunyt el Kóbor János

A felesége kezét fogva hunyt el Kóbor János

Kóbor János felesége az utolsó percekben is férje mellett volt a kórházban.
Kóbor János

Kóbor János csaknem egy hónapig harcolt a koronavírussal, ám a legendás énekes szervezete végül feladta a küzdelmet. Az 78 éves zenésztől rajongók tízezrei, köztük rengeteg híresség búcsúzott a közösségi oldalakon.

Felesége, Zsóka összeomlott férje elvesztése után. Kóbor János mélyaltatásban volt, nem ébredt már fel, ám párja az utolsó percekben is mellette volt – mondta a Blikknek Trunkos András, az Omega menedzsere.

A felesége, Zsóka rendszeresen járt be hozzá, hétfő reggel pedig szólhattak neki, hogy eljött az idő. Zsóka ott volt vele, fogta a kezét, amikor meghalt. Biztos vagyok benne, az, hogy a felesége mindennap bement hozzá, az a támogatás és szeretet, amit kapott, az tartotta őt eddig életben, amiatt tudott küzdeni, harcolni, ám a vírus legyőzte a szervezetét

– mondta a menedzser.

Kóbor János családjának, köztük az énekes 14 éves kislányának, most nagyon nehéz, el kell fogadniuk az elfogadhatatlant. Trunkos András elmondta, hogy több rajongó is mécsest gyújtott a házuknál, ám a család azt kéri, ne menjenek oda a házhoz, hagyják csendben gyászolni őket. Tartsák tiszteletben azt, mekkora lelki terhet jelent, hogy a kapu előtt ott égnek a mécsesek.

Lesz majd megemlékezés, ennek pontos időpont­járól és helyszínéről ­tájékoztatni fogják a rajongókat, ahogyan a temetésről is – tette hozzá az Omega menedzsere.

(Kiemelt kép: smagpictures)

Búcsú Kóbor Jánostól:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top