nlc.hu
Aktuális

Dallos Bogi sokat fejlődött Puskás Peti mellett

Dallos Bogi: „Egy olyan párnál, akik hasonló területen dolgoznak, elkerülhetetlen, hogy az egyiknek jobban megy”

Puskás-Dallos Bogi a magánéletéről is részletesen mesélt.

Az X-Faktor hatalmas lehetőség volt Puskás-Dallos Bogi számára, nagyon sokan ismerték meg a mentori székben, ő pedig várta is, hogy megosztó legyen. Bár általában a mosolyát látja a közönség, neki is vannak szomorkás időszakai és gondolatai, viszont férje, Puskás-Dallos Peti mellett megtanulta ezt szükség esetén háttérbe szorítani, ha párjának éppen arra lenne szüksége. Legjobb döntésének pedig azt tartja, hogy megtanult nemet mondani.

A Dal című műsor kapcsán, 2014-ben még nem volt elég érett rá, hogy megosztó legyen, az X-Faktor mentoraként azonban alig várta, hogy kapjon hideget-meleget a közönségtől Puskás-Dallos Boglárka. Az énekes volt Liebhaber Judit vendége az Erősebb igen idei utolsó “hagyományos” epizódjában, és nemcsak szakmai titkokat árult el, de a magánéletükről is szívesen mesélt a kamerák előtt. Kiderült a beszélgetés során, hogy bár az udvarlás hosszabb folyamat volt, onnantól kezdve, hogy Bogi és férje egymásba szerettek és járni kezdtek, a házasság nem volt kérdés a számukra. Már az első hetekben beszélgettek arról, hogy milyen esküvőt szeretnének, ott milyen menüt képzelnek el, az apró részletek is szóba kerültek.

Amint megtaláltam azt az embert, akire vágytam, és minden tulajdonság, ami az én képzeletbeli listámon szerepelt, megvan benne, akkor onnantól kezdve nincs min gondolkodni, hogy elköteleződünk-e egymással, mert persze” – magyarázta Bogi csillogó szemmel. Abba is beavatta a műsorvezetőt, szerinte mitől működik a kapcsolatuk. 

„Egy olyan párnál, akik nagyon hasonló területen mozognak, elkerülhetetlen, hogy az egyiknek mindig jobban megy, az egyik mindig kicsit sikeresebb – az az ideális kapcsolat, amikor úgy tudjátok kezelni, hogy ebben az időszakban tudjátok, kinek mi a feladata. Ha neki van több munkája, én vagyok, aki elkíséri, aki főz vagy ételt rendel, vagy rendet rak otthon, amikor pedig nekem van ilyen időszakom, ő van mellettem. Ez benne mindig is megvolt, én pedig mellette lettem igazán ilyen: támogató és magamat háttérbe helyező, ha ez kell.”

A közösségi médiában sokan követik, és ezt óriási felelősségként éli meg a fiatal énekesnő. Igyekszik minőségi tartalmakkal ellátni a követőit, hiszen tudja, hogy sokakat befolyásol a véleménye, mondanivalója.

puskás-dallos bogi

Puskás-Dallos Bogi (Fotó: Erősebb igen)

„Eleve nem vagyok egy rebellis alkat, de annak a felelőssége, hogy mennyi ember követ és ezt milyen jóra tudom fordítani, megvan a fejemben. Nem véletlenül van Petivel faültető egyesületünk, vagy egy Füri nevű egyesület, amivel hátrányos helyzetű gyerekeknek, sulikba viszünk hangszereket. Úgy érzem, hogy mellette én ezekben a dolgokban nagyon sokat fejlődtem, érzékenyebb lettem” – árulta el.

Bogi mesélt arról is, hogy bár tőle azt szokták meg, hogy mindig vidám és széles mosoly ül az arcán, neki is vannak rosszabb napjai, ezzel általában meglepi azokat az embereket, akik nem ismerik őt közelről. A legjobb döntései egyikének pedig azt tartja, amikor elhatározta, hogy megtanul nemet mondani és kilépni olyan dolgokból, amelyekkel kapcsolatban úgy érzi, nem viszik már előre, nem rejtenek számára új lehetőségeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top