nlc.hu
Aktuális

Djoković elismerte: hibáztak a vízumkérelemnél

Djoković közleményben ismerte el, hogy ügynöke hibázott az ausztrál vízum kitöltésekor

Novak Djoković szerint az ügynöke rossz rubrikát ikszelt be az ausztrál vízumkérelem kitöltésekor, és ebből ered most minden bonyodalom.

Novak Djoković szerint egy egyszerű baki vezetett ahhoz, hogy Ausztráliában a járvány elleni harc célkeresztjében találta magát. Szerinte az ügynöke a ludas, aki rossz rubrikát ikszelt be a kérelmen. A csapata további dokumentumokat küldött az ausztrál kormánynak, hogy mielőbb tisztázzák a helyzetet. Ezt Alex Hawke ausztrál bevándorlási miniszter irodája is megerősítette – írja a Telex.

Novak Djoković

Novak Djoković már Ausztráliában gyakorol (Fotó: Profimédia)

Bár a bíróság Djoković mellett döntött, a  miniszter szóvivője révén közölte, jelenleg mérlegeli, hogy éljen a jogával, és elutasítsa-e a szerb teniszező vízumkérelmét. Közleményében a teniszező kitért arra az esetre is, amikor már pozitív PCR-teszt birtokában adott interjút egy francia újságírónak. Djoković szerint a pozitív teszt után minden előre leegyeztetett eseményt lemondott, kivéve ezt az interjút, viszont ebben az esetben kifejezetten figyelt a távolságtartásra és maszkot is viselt, amit csak a fotózás idejére vett le. A teniszező visszautasítja azokat a Németországból érkező vádakat, hogy meghamisíthatták azt a pozitív koronavírus-tesztet, amit Djoković hivatkozási alapnak használ arra, hogy miért nincs beoltva. Az Australian Open január 17-én veszi kezdetét, és továbbra sem tudjuk biztosan, hogy a szerb teniszező részt vehet-e rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top