nlc.hu
Aktuális

Forgalommal szemben az M30-son

Most egy 76 éves autós ment szemben a forgalommal a sztrádán

Ráadásul ittas is volt.
autós

A rendőrség közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást egy 76 éves helyi férfival szemben – írja a police.hu. Mint kiderült, az idős autós szembement a forgalommal az M30-son, sőt ittasan vezetett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztály járőrei szombat este nem sokkal éjfél előtt az M30-as számú autópályán Miskolc irányából Szikszó felé haladtak, amikor egy szabálytalanul, a forgalommal szemben közlekedő személyautóra figyeltek fel. A rendőrök megállították az autót. Az idős sofőr elmondta, hogy egy miskolci bevásárlóközpontból akart hazajutni, de eltévedt, és az autópályán Halmajig közlekedett, majd ott megfordult, és elindult visszafelé a forgalommal szemben.

A járőrök alkoholszondát is bevetettek az autóssal szemben, ami pozitív eredményt mutatott, így a helyszínen elvették az idős férfi jogsiját, majd előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. 

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Még több szabálytalan autós az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top