nlc.hu
Aktuális

Bejelentették a 2022-es Balaton Sound fellépőit

Két év után visszatér a Balaton Sound, bejelentették a 2022-es fesztivál első fellépőit

Világsztárokkal tér vissza Balaton Sound 2022-ben, bejelentették az első 24 fellépőt.

Miután a járvány miatt kétszer is elmaradt, idén nagy visszatérést ígér Európa legmenőbb vízparti fesztiválja, a Zamárdiban idén tizennegyedik alkalommal felépülő Balaton Sound.

A szervezők első körben 24 világsztár nevét jelentették be, köztük olyan nagy kedvencekét, mint a DJ-világranglistán második Martin Garrix, a kívánságlisták állandó éllovas duója, Dimitri Vegas & Like Mike, az álarc mögé rejtőző világsztár, Marshmello, a Sound egyik legnagyobb közönségkedvence, a magyar feleséget választó Timmy Trumpet vagy a svéd house fenomén, Alesso.

A nagy visszatérők mellett olyan „elsősoundozók” is elfogadták a fesztivál meghívását, mint a kazah, vasúti mérnökből lett Grammy–díjas DJ, Imanbek, a DJ Mag top 100 világranglistán negyedik helyre berobbant Alok vagy a friss Brit Awards-díjazott Becky Hill. A műfaj egyik legnagyobb klasszikusaként számontartott techno DJ, Paul Kalkbrenner is fellép majd idén nyáron Zamárdiban, akit hamarosan további nevek követnek az underground elektronikus zene képviselői közül.

Fiatalok a Balaton Sound fesztiválon Zamárdiban 2019. július 6-án

Fiatalok a Balaton Sound fesztiválon Zamárdiban 2019. július 6-án (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

„A kezdetektől arra törekedtünk, hogy a szolgáltatások, a látvány és a zenei felhozatal egyaránt nemzetközi mércével mérve is a legjobbak közé sorolja a fesztiválunkat. Ennek jegyében a két kihagyott év után olyan visszatérést terveztünk, ami felejthetetlen lesz a fesztiválbeach történetében” – mondta Fülöp Zoltán, a Balaton Sound főszervezője.

A járvány okozta kényszerszünetben a szervezők újabb három évre megállapodtak Zamárdi városával a folytatásról, így tehát június 29. és július 2. között újra visszatér a fesztiválélet a Balaton déli partjára.

A bejelentéssel szinte egy időben egy early bird akció keretében megkezdődik a fesztivál belépőjegyeinek értékesítése, melynek során 72 órán keresztül kedvezményes áron juthatnak bérletekhez, kempingjegyekhez a fanok. Jegyek a Sound weboldalán már vásárolhatók.

Íme a lista, ki melyik napon lép fel:

  • Június 29-én Martin Garrix, Lost Frequencies, Yellow Claw, Carnage, Becky Hill, Moksi
  • Június 31-án Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Kalkbrenner, Jonas Blue, Alok, Malaa, Modestep Live
  • Július 1-jén Marshmello, Timmy Trumpet, Imanbek, Dillon Francis, Nervo, Sikdope
  • Július 2-án Alesso, Robin Schulz, Vini Vici, Paul van Dyk, Topic, Blastoyz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top