nlc.hu
Aktuális

Esküvőre készül a 75 éves Dévényi Tibor

Ez Dévényi Tibor bakancslistás terve

Nagy tervei vannak még a zenésznek.

Dévényi Tibi bácsi a napokban töltötte be a 75-öt, de ahogy korábban is elmondta, szerinte a „színpadon élő ember egy kicsit kortalan”. Ettől függetlenül furcsállta, amikor 15 ezer egyetemista skandálta a nevét. Ahogy elmondta, most már a nagymamák hódolnak neki, de korábban még egy fekete könyvben vezette csábításait. A noteszben állítólag 370 telefonszám, név és különböző megjegyzések, de ez a füzet eltűnt. Bár nem előre tervező típus, mégis készített egy bakancslistát, amit folyamatosan pipálgat. A listán olyan pontok szerepelnek, mint a skóciai óceánparton inni egy pohár whiskyt, vagy éppen az, hogy egy vidéki lányt vegyen feleségül. 

„Most már 75 vagyok, látom, hogy ez abszolút nem számít, az a fontos, hogy megtaláld az igazit, akivel hajlandó vagy együtt lenni. 13 éve élek együtt Beával, én úgy érzem, hogy egy férfinak kötelessége ilyenkor valahogy hivatalossá tenni ezt az egész dolgot” – mondta el a Mokka stúdiójában a közelgő esküvőre utalva.

Bár nevetve hozzátette, ha le kellene térdelnie jövendőbelije elé, akkor még négy napig térdelne, nem tudna felállni. Tibi bácsi egyébként korábban azt nyilatkozta, ha lenne három kívánsága, akkor csak egészséget kérne, főleg, miután elkapta a koronavírust.

Dévényi Tibi bácsi esküvője

Dévényi Tibi bácsi a Mokkában beszélt esküvőjéről (Fotó: TV”)

A rajongói idén két nagy rendezvényen találkozhatnak a zenésszel, méghozzá az EFOTT-on, és a Campus Fesztiválon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top