nlc.hu
TV-sztárok

Dévényi Tibor személyes három kívánsága

Dévényi Tibor: A lányok elég gyakran megfordultak nálam

Elmesélte azt is, hogyan éli meg, hogy 75 éves, és azt is elárulta, hogy mi az ő személyes három kívánsága.

A Bors készített interjút Dévényi Tiborral, aki arra a kérdésre, hogy miként érzi magát azok után, hogy a második oltás után elkapta a koronavírust, a következőt válaszolta: “Vissza kell fogjam magamat, de nekem könnyű, mert hamarosan 75 éves leszek. Rengeteg a felkérésem, szelektálok, hogy miket vállaljak el, a rádiózást pedig itthonról csinálom, mert féltettek a kollégáim. Nem tudom, talán 30 évesen jobban megijedtem volna a betegségtől. Mára minden teljesült a bakancslistámról, így az ember már nem annyira ideges. Élem az életemet. Reggel 9-kor leviszem a kiskutyámat egy sétára, aztán feljövök és intézem a napi dolgokat.”

dévényi tibi bácsi pöttyös labdával

Dévényi Tibor lemezlovas koncertje a debreceni Campus Fesztiválon 2019. július 18-án. / MTI/Czeglédi Zsolt

Dévényi Tibi bácsi ezek után arról mesélt, hogy szerinte “a színpadon élő ember egy kicsit kortalan”, és úgy véli, hogy minden kornak van szépsége, élvezi az életet. Egy rövid kitérő után a Bors megkérdi, hogy Tibi bácsi mindig népszerű volt-e a lányok körében. “A színpadi emberek élete ezzel jár. Nagyon sok fiatal hódolója volt annak idején Tibi bácsinak is. Most már nagymama hódolóim vannak, akikhez szívesen elmennék, ha friss fánkot sütnek – szól a válasz, és szóba kerül egy fekete könyv, amiben Dévényi feljegyezte a hódításait, és hogy állítólag 370 telefonszám volt benne. – Ez a kis könyv azonban eltűnt. Pedig sok érdekes dolog szerepelt benne. Mindenkinek a számát ebbe írtam. 40 éves koromban nősültem, addig agglegény voltam, a lányok elég gyakran megfordultak nálam. Nem szégyellem. Márai Sándor az egyik könyvében azt írta, hogy Olaszországban, amikor a piros lámpánál állt, rámosolygott egy gyönyörű fekete hajú nőre, aki visszamosolygott. Nagyon büszke volt magára, de amikor a lámpa zöldre váltott, a nő megkérdezte, hogy bácsi, átsegítsem az úton? Márai szerint minden megaláztatás borzalmas, de a szexuális megaláztatás a legborzalmasabb. Mi még úgy érezzük 75 évesen, hogy jaj, de jó pasi vagyok, de a kívülállók már nem így látják.”

Végül elmeséli, hogy a Három kívánság című műsorban egyszer megszervezte egy fiatal fiúnak, hogy találkozhasson Maradonával, majd hozzáteszi, hogy “egy másik kisfiú csak banánt akart enni, mert még soha nem kóstolta. Amikor ette, az olyan megható pillanat volt számomra, mint Maradonával találkozni.” Dévényi végül elmondja, hogy ha neki lehetne három kívánsága, akkor azok a következők lennének: “Egészség, egészség, egészség.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top