nlc.hu
Sztárok

Csúszik Dévényi Tibor esküvője

Annyi fellépése van Dévényi Tibornak, hogy megnősülni sincs ideje

Teljesen be van táblázva fellépésekkel, nagyon sűrű a nyara.

Hatalmas a pörgés Dévényi Tibor életében, egymást érik a fesztiválok a 75 éves művész naptárában. A fiatalok imádják a zenéjét, így a nyár miatt csúszik a betervezett esküvője.

Dévényi Tibor

Dévényi Tibor 75 évesen sem lassít a tempón – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Ez a házasság is egy kicsit fel lett turbózva, mert amikor bejelentettem, hogy 13 évnyi együttélés után, 75 után ‘Hát, adjunk egy rangot egy kapcsolatnak!’ és ez lett a házasság, ami hamarosan majd meg fog történni. (…) Ez csak egy adminisztratív dolog” – mondta el a Mokkában.

Mint mondja, nagyon sűrű a nyara, teljesen be van táblázva. Egymást követik a kisebb-nagyobb fesztiválok, ahol neki fellépései vannak.

Dévényi Tibor

Dévényi Tibor és párja, Bea 13 éve vannak együtt – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Mindig kicsit visszavonulós hangulatban vagyunk. (…) Felléptem az EFOTT-on, én voltam az utolsó 13-án, (…) Akkora buli volt! 20 éves gyerekek fújták a szíveket föl. Megható volt, egy ilyen belső könnyezés volt nekem. (…) Akkor most még egy darabig nem hagyom abba” – vallotta be Dévényi Tibor, akinek a bulijain máig elengedhetetlen kellék a pöttyös labda.

Olvass még Dévényi Tiborról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top