nlc.hu
Aktuális

Berki Krisztián édesanyjának vallomása

Berki Krisztián édesanyjának vallomása: „Nem tudtam, hogy a fiam drogozott”

Berki Krisztián édesanyja nem akarja elhinni, hogy mi történt a fiával.

Pénteken reggel, 41 éves korában elhunyt Berki Krisztián. A halálának helyszínén kábítószergyanús anyagokat találtak, így a rendőrség két eljárást is folytat: közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják az ügyet, ugyanakkor a drog miatt büntetőeljárás is indul.

Berki Krisztián Berki Renáta Mazsi

Fotó: TV2 / Nánási Pál

Berki Krisztián édesanyja a Blikknek nyilatkozott, ahol elmondta, nem tudta, hogy a fia drogozik. „El sem hiszem, hogy nincs többé, néhány napja voltam velük babaúszáson. Tervei voltak, úgy volt, hogy múlt hétvégén jönnek meglátogatni engem a kicsivel és Mazsival, de erre sajnos már nem került sor. (…) Várjuk a boncolás eredményét, hogy kiderüljön, szteroid vagy kábítószer ­okozhatta-e a fiam halálát, mert találtak valamit a rendőrök. Pénteken lesz a boncolás, vizsgálják, mitől állt meg a szíve. Nem tudtam, hogy a fiam drogozott. (…) Ő sem tudja elhinni, hogy Krisztián nincs többé, azt mondta: azt álmodta, ott van mellette és azt mondja neki, hogy szereti. A kis Nati is imádta az apját, a szeme olyan, mint az övé…” – mondta Júlia asszony.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top