nlc.hu
Aktuális

Autósok állították meg az elszabadult kocsit

Rosszul lett a sofőr, a többi autós állította meg az elszabadult kocsit

Sorra pattantak ki az autójukból az emberek, hogy megállítsák a guruló kocsit, amelynek rosszul lett a vezetője. Drámai videó.
Autósok próbálják megállítani a guruló autót egy forgalmas útkereszteződésben Floridában, miután rosszul lett a sofőr

Autójukból kiugráló sofőrök állították meg azt az autót, amely irányítás nélkül gurult egy forgalmas kereszteződésben, miután a vezető rosszul lett a volánnál.

A floridai Boynton Beach rendőrsége által megosztott videón egy szürke autó látható, amint ferdén gurul be egy forgalmas kereszteződésbe. A kocsi vezetőjének egyik munkatársa egy közeli autóban ült, és észrevette, hogy kollégája a kormánykerékre dőlt.

A munkatárs kipattant az autójából, és segítségért integetett. Rövidesen többen is kiszálltak az autóikból, és mindent megtettek azért, hogy megállítsák a guruló járművet.

Miután az autót megállították, egy súlyzóval betörték a kocsi ablakát, majd sikerült kinyitni az utasoldali ajtót. A civil jótevők ezután a kocsit betolták egy közeli parkolóba, ahol egy ápoló – miközben telefonon kapcsolatban volt a 911-gyel – ellátta a nőt.

„Azért osztjuk meg ezt a videót, hogy megtudjuk, kik voltak azok, akik összefogtak, hogy megmentsék ennek a nőnek az életét – írta a rendőrség. – Ők hősök, és szeretnénk, ha újra összejönnének a rendőrségen, és találkoznának a nővel, akit megmentettek.”

Később a rendőrök arról számoltak be, hogy a sofőr már jól van, és több segítőt sikerült beazonosítani, így valószínűleg össze tudják majd hozni a találkozót.

Egy holland autós nemrégiben a saját autójával állított meg egy irányítás nélkül száguldó kocsit, amelynek a sofőrje elvesztette az eszméletét.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: Facebook/Boynton Beach Police Department)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top