nlc.hu
Aktuális

Magyarországra menekülhetett M. Beáta feltételezett gyilkosa

Magyarországra menekülhetett M. Beáta feltételezett gyilkosa

Miután a férfi a gyanú szerint brutális kegyetlenséggel megölte a barátnőjét, M. Beátát, Magyarországra menekülhetett.
Rendőrautó kék szirénája

A román rendőrség feltételezése szerint Magyarországra menekülhetett az a férfi, akik a gyanú szerint megölte magyar barátnőjét, M. Beátát a hétvégén, majd a holttestet szemeteszsákokba csomagolva próbálta elrejteni – írja a Blikk.

Mint arról beszámoltunk, múlt szombaton eltűnt egy 30 éves, Kolozsváron élő magyar nő, aki egy korábban bántalmazásért elítélt egykori tanárral, Boné Ferenccel ment kirándulni. Tegnap megtalálták a nő holttestét egy útszéli elhagyatott benzinkút területén Nagybáród (Borod) községhez tartozó Báródsomos (Cornițel) településen.

A román rendőrök szerint az áldozat holttestén levő nyomok iszonyatos durvaságra, kegyetlenségre, dührohamra utalnak. Az áldozat arcát szinte felismerhetetlenné verte bántalmazója, sőt, a sérülések alapján meg is rugdosta.

Boné Ferenc egy szürke, AR-51-LAC rendszámú Dacia Logannal menekül, a térfigyelő kamerák szerint egyértelmű, hogy a kirándulásról visszafelé már egyedül ült a kocsiban. Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene.

M. Beáta, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem oktatója december óta volt kapcsolatban az egyetemről korábban botrányai, nőverései miatt elbocsátott filmművészetet és fotózást oktató 43 éves Boné Ferenccel. A férfi két éve azzal került a hírekbe, hogy brutálisan bántalmazta volt barátnőjét az utcán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top