nlc.hu
Aktuális

Az MVM péntekig fogadja a mérőállásokat

Az MVM augusztus 15-ig fogadja a mérőállások bediktálását

Az MVM az 2022. augusztus 1-jei árváltozáshoz kapcsolódóan minden érintett ügyfelének lehetőséget biztosít a mérőállás bediktálására, ezért ennek határidejét augusztus 15-ig meghosszabbítja.

Ha eddig még nem sikerült a mérőóraállás rögzítése, javasoljuk, hogy augusztus 15-ig térjen vissza az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat címen elérhető online ügyfélszolgálatra vagy a telefonos ügyfélszolgálatra – írta a szolgáltató honlapján. A mérőóraállás rögzítése munkaidőn kívül is, 0-24 órában lehetséges az online felületen, illetve telefonon keresztül történő automatikus diktálással.

Bartik József, a Magyar Posta kézbesítõje villanyórát olvas le Budapest IX. kerületében, a Toronyház utca egyik lakóházban 2013. január 9-én

Fotó: MTI / Kovács Tamás

Mint korábban írtuk, a 2022. augusztus 1-jei árváltozás miatt rendkívüli lehetőséget biztosít ügyfeleinek az MVM a mérőállás bediktálására 2022. július 26-a és augusztus 5-e között – ezt hosszabbították most meg.

Most azok az ügyfelek is megadhatják most a mérőállásukat, akiknek nem most van a diktálási időszaka, vagy éppen az energiaszolgáltató állapítja meg a számlában elszámolt mennyiséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top