nlc.hu
Aktuális

Törőcsik Dani nem bír filmet nézni a párjával

„Nem szeretem, ha buta embernek állítasz be” – nagyon kiakadt Törőcsik Danira a barátnője

Az exsorozatsztár szerint barátnőjének kínszenvedés mindig a filmnézés, mert nem tudja követni a történéseket.

Összeszólalkozott Törőcsik Dani és barátnője a Nyerő Páros legutóbbi adásában, mert a lány úgy érezte, hogy a párja butának tünteti fel őt.

Törőcsik Dani

Törőcsik Dani és párja, Bea – Fotó: Sajtóklub

Az a durva, hogy még most sem érted a játékot. Valószínű, hogy erre van egy szakszó, egy orvosi szakkifejezés” – teremtette le a párját a kamerák előtt az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat egykori színésze, aki azt is elárulta Beáról, hogy kínszenvedés neki filmet nézni, mert nem szokta érteni.

Azért kínszenvedés, mert ha nézi is az első 5 percet, a 20. percnél megrázza magát és azt mondja: ‘Én ezt nem értem’. Azért nem érted, mert 15 percig elkalandozol” – mondta a barátnőjének, aki teljesen kiakadt azon, milyen színben tünteti őt fel a párja a kamerák előtt.

Addig, amíg be nem jöttünk a Nyerő Párosba, nem voltak ilyen érzéseid. Két évig nem érzékeltetted ezt velem, amúgy. (…) Nem szeretem, ha buta embernek állítasz be. Érdekes módon arról még nem mondtál semmit, hogy milyen okos vagyok” – fakadt ki Bea.

Mire Dani egy “Istenem!” sóhajtással reagált barátnője “hisztijére”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top