nlc.hu
Aktuális

Nyerő Páros: összeveszett Tóth Bence és Szabi

Nyerő Páros: egyre nagyobb a feszültség Tóth Bence és Tóth Szabi között

Bence utólag bevallotta, hogy szándékosan konfrontálódott.

Már a Nyerő Páros első napján egymásnak feszült Tóth Bence és Tóth Szabi. Hódi Pamela férje később próbálta rendezni a nézeteltérést, ám a beszélgetés végeztével még rosszabb véleménnyel volt a Sugarloaf frontemberéről, mint azelőtt. A szerdai játéknapon ismét összevesztek, ezúttal azon, hogy Tóth Szabi kis összeget tett fel Muri Enikőre. 

Szabi elmondta, hogy ez taktikai lépés, hiszen ő biztonsági játékos. „Ez olyan, mintha mindig félelem lenne benned” – mondta Tóth Bence, ami heves reakciókat váltott ki az énekesből. Később a párjának is elmesélte, hogy mi történt a licitálásnál.

Tóth Bence vs Tóth Szabi

Fotó: RTL

„Máshogy működünk, máshogy vagyunk bekötve, máshogy gondolkodunk. Mi van akkor, ha én nem akarok első pozícióban lenni? Mi van akkor, ha én nem akarok a fókuszban lenni? Mi van akkor, ha én tudatosan úgy játszom ezt a játékot, hogy ott lavírozgatok középen?” – mondta Tóth Szabi, ám nem győzte meg az egykori focistát a válaszával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top