nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: összeugrott Tóth Szabi és Tóth Bence

Máris egymásnak feszült Hódi Pamela férje és Muri Enikő párja a Nyerő Párosban

Összeugrott Tóth Szabi és Tóth Bence, a zenész egyből leoltotta a focistát.

Már a beköltözés napján elindult a taktikázás és a beszólogatás a Nyerő Páros-villában. Tóth Szabi (Muri Enikő párja) és Tóth Bence (Hódi Pamela férje) kicsit egymásnak is feszültek a konyhában.

Tóth Bence és Tóth Szabi

Egyelőre nem jön ki egymással Tóth Bence (b) és Tóth Szabi (j) – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: Sajtóklub

Szabi és Bence annak kapcsán ugrott össze, hogy Bence felvetette: az ilyen jellegű műsor mindkettőjüknek újdonság, hiszen egyikük sem szerepelt még így a párjával.

„Az ilyen műsor azért új nekünk, nem?” – kérdezett rá Tóth Bence.

„Kinek nekünk?” – vágott vissza Tóth Szabi.

„Neked is, nem? Vagy te tévében szoktál szerepelni?” – pontosította kérdését Hódi Pamela férje. Mire a Sugarloaf zenészen keményen beszólt a nála 15 évvel fiatalabb focistának: „Csillagszívem, én 30 éve állok színpadon, én szerintem ehhez már hozzászoktam. És nagyjából azóta járok tévéműsorokba is. Amikor te egyéves voltál, még nem is húzogattad a csattogós lepkét, én akkor már fent álltam a színpadon”.

„Aha. Ja, de nem tudtam, hogy az erény ilyenkor, hogy valaki idősebb vagy valami” – reagált a leoltott Bence, aki később, a kamerák előtt arról beszélt, hogy szerinte Szabi zokon vette, hogy ő bizony nem tudott róla semmit. „Nem tudtam, hogy neki ekkora tapasztalata van az egészben, meg lehet, hogy zavarta az, hogy én tényleg nem tudtam a munkásságát, amit még most se tudok” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top