nlc.hu
Aktuális

A Nyerő Páros átka

Nyerő Páros: tíz pár szakított eddig a műsor szerelmesei közül

A Nyerő Párosban való szereplésük óta már 10 pár szakított egymással.

Vannak, akik megnyerték a műsort, mégis szakítottak. A Blikk összegyűjtötte azoknak a pároknak a nevét, akik a Nyerő Párosban szerepeltek, de azóta már nem alkotnak egy párt.

Párok, akik szakítottak a Nyerő Páros után

(Fotó: Sajtóklub)

Ilyen például Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc, akik nemrég még a Nyerő párosban küzdöttek a győzelemért, de a héten mégis szakítottak egymással.

Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt hat év után váltak szét, ezt idén januárban a műsorvezető maga jelentette be a Reggeliben.

“Nagyon intenzív hat évünk volt együtt. Ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, akkor abban elfárad” – mondta akkor Szabó Zsófi.

Az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat két sztárja, Kovács Dóra és Király Péter a forgatás alatt is rengeteget veszekedett, erre ráment a kapcsolatuk.

Pumped Gabo és Sebestyén Ági sem alkot már egy párt.

A műsort feladó tévés Papp Gergő és akkori felesége, Judit is külön utakra léptek. Valamint a színész Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea sem maradt együtt.

Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó nyertesként jelentették be egy évvel a műsor után, hogy vége a kapcsolatuknak.

“Kapcsolatunk alatt többször is voltunk mélyponton, de én mindig harcoltam. Esélyt adtam annak, hogy együtt tudjunk élni, de be kellett látnom, nem megy” – mondta korábban Vivien.

Sánta László és Széphalmi Juliska házassága 2020 őszén ért véget. A harmadik évadban szereplő Fluor Tomi és kedvese, Mesi az egy évet sem érték meg a műsor után.

Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior pedig keményen küzd kapcsolatuk megmentéséért.

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top