nlc.hu
Aktuális

Kibérelhet olasz városka

Most kibérelhetsz egy komplett középkori olasz kisvárost

Potom 600 ezer forintért egy egész olasz kisvárost kibérelhetsz!

Petritoli festői városa Olaszország Marche régiójának jellegzetes dombos tájának tetején található, mindössze három óra távolságra Rómától és négyre Firenzétől. A középkori eredetű, hangulatos városka macskaköves utcákkal, piazzákkal, kolostorral, borkóstoló pincével és még sok mással rendelkezik.

Az olasz kisváros egy az egyben kiadó

Az olasz kisváros egy az egyben kiadó

A romantikus lelkű utazók most kibérelhetik az egész települést, éjszakánként mindössze 1577 dollárért, ami nagyjából 600 ezer forintnak felel meg. Petritoliban egyszerre akár 200 fő is elszállásolható, a vendégeknek lehetőségük van egy történelmi kastélyban, panziókban, apartmanokban és hangulatos kis házakban aludni.

A falu lefoglalásával a látogatók megvalósíthatják azt az álmukat, hogy egy hagyományos olasz városban éljenek. Látogathatják a kerteket, úszhatnak a medencékben, kávézók és barokk színház várja a turistákat. És, bár Pertritoliban rengeteg a tennivaló, a vendégek a mindössze 30 kilométerre található strandokra is kirándulhatnak. (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top