nlc.hu
Aktuális

Ryan gyógyulástörténete

Rosszul lett a sörtől, kiderült, leukémiás a 26 éves Ryan

A 26 éves Ryan nem gondolta, hogy ekkora a baj.

A 26 éves Ryan Lloydot negyedik stádiumú Hodgkin-limfómával diagnosztizálták, miután kórházba ment, mert rosszul lett néhány pohár sörtől, és nagyon rövid időn beül 12 kilót fogyott. A fiatal fiút sokkolták az eredményei, hiszen a vizsgálatok magas fehérjeszámot állapítottak meg a csontvelőjében, a csípőjében, a gerincében, a nyakában és a lépében. A 26 éves fiatal visszagondolva azt mondja, valahol mégis örült, hogy kiderült, mi a baj, mert így elkezdődhettek a kezelései.

Ryan kemoterápiás kezelések után legyőzte a leukémiát

Fotó: Getty Images/FatCamera

Ryant barátnője és családja támogatta a kemoterápiás kezelések alatt, majd hat hónapos kúra után 2020 januárjában mindent rendben találtak nála egészen a következő évig, ahol kiderült, hogy rákja visszatért. Az újabb kezelések 2022 februárjában kezdődtek el, és nyárra Ryan eredményei ismét jók lettek.

Walesbe mentek nyaralni barátnőjével, akivel 2015 óta alkot egy párt. Ryan a nyaralás alatt megkérte barátnője kezét. A fiatalok remélik, hogy elfelejthetik ezt a szörnyű időszakot, és teljes erőbedobással a jövő évi esküvőjükre koncentrálnak.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top