nlc.hu
Aktuális

Eszenyi Enikő a műtétje után

Egy hete műtötték Eszenyi Enikőt, így érzi magát most

Nagyon bánja, hogy a baleset miatt el kellett halasztani a színdarab premierjét.

Eszenyi Enikő a Játékszín Csodálatos vagy, Júlia! című előadásának fotóspróbáján szenvedett balesetet. Akkor még nem lehetett tudni, hogy mennyire súlyos a sérülés, de az újságíró kollégákat megkérték, hogy távozzanak és nem sokkal később megérkezett a mentőautó is. Mint kiderült, meg kellett műteni a színésznőt, aki már jobban van, viszont nagyon bánja, hogy emiatt el kellett halasztani a premiert.

Eszenyi Enikő a Játékszín CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! című darabjának fotóspróbáján 2023. február 22-én

A Játékszín legújabb bemutatója Szikora János rendezésében a CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! Budapest, Magyarország. 2023.02.22. (Fotó: Trenka Attila) A képen.: Eszenyi Enikő

„Még mindig nagyon odavan, rendkívül szomorú, hogy így alakultak a dolgok. Azonban nem hagyta el magát, úgy tudom, már hazamehetett, otthon gyógyul. Mindent megtesz azért, hogy minél előbb helyre jöjjön és folytatódhassanak a próbák. (…) Azt mondták nekik, majd telefonon kapnak értesítést, de eddig még semmi konkrétat nem tudni. A színháznak nem kis feladat mindezt megoldani, hiszen az következő hónapokra több előadást is meghirdetett, de most az egész műsorrendet át kell szervezni” – mondta Eszenyi Enikő egyik kollégája a Blikknek.

A lap kereste a teátrum sajtóosztályát, de a cikk megjelenéséig nem érték el őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top