nlc.hu
Aktuális

Vérdíjat tűztek ki a drogos énekesnő fejére

Bajba került a magyar énekesnő, aki több dílert feldobott – vérdíjat tűztek ki a fejére az alvilágban

Négy ember akar bosszút állni rajta.

Hónapokkal ezelőtt lázban tartotta az országot, hogy ki lehet az az énekesnő, akit XIII. kerületi lakásából vitt el a mentő, miután eszméletlenül találtak rá. Mint később kiderült, benzodiazepin hatóanyagú nyugtatót, szorongásoldót szedett, amely önmagában is veszélyes, alkohollal vegyítve pedig komoly bajt okozhat. Ehhez a két szerhez adódott még a kokain, ez a hármas kombináció pedig akár halálos is lehetett volna.

A neve azóta sem derült ki, bár a kommentelők a mai napig találgatnak, hogy kiről lehet szó. A Blikk korábban megírta, hogy a szóban forgó popsztár ellátja a nyomozókat a dílerekkel kapcsolatos különféle információkkal, sőt, fel is dobott néhányat közülük, amit nyilvánvalóan nem néznek jó szemmel a magyar alvilág tagjai.

vérdíj a drogos énekesnő fején

Kép: Getty Images

A lap informátora szerint az énekesnő eddig négy embert dobott fel, akiket mind kihallgattak az ügyben, ezért bosszút akarnak állni rajta. „A kábítószeres bűncselekmények miatt az utóbbi időben letartóztatottak között gyakran szóba kerül a művésznő neve. Ez nem meglepő, mivel úgy tűnik, az ellene indult eljárást azzal úszhatja meg, hogy súg a dílereiről. Ezzel viszont magára haragította az alvilágot, az általa feldobott bűnözők vérdíjat tűztek ki a fejére. Mindenképpen el akarják hallgattatni, súlyos a fenyegetés” – állítja a bennfentes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top