nlc.hu
Aktuális

Így ünnepelték a londoni maraton utolsó futóját

Hatalmas éljenzés fogadta a londoni maraton utolsó futóját

Egy futót rocksztárként ünnepeltek a londoni maratonon, miután ő volt az utolsó, aki átért a célvonalon.

A londoni maratonon idén is beleadtak minden tőlük telhetőt a résztvevők, több tízezren futottak teljes erőbedobással 42 kilométeren át. Míg azok, akik hamarabb célba értek, talán már egy korsó sört fogyasztottak el az ünneplés jegyében, addig volt egy futó, aki még mindig próbálta befejezni a távot.

A futó, Tom Durnin célba érkezéséről az esemény hivatalos Twitter-fiókja ezt írta: „Minden London maraton egyik legnagyobb pillanata: a 2023-as utolsó célba érkező. Csodáljuk az elszántságodat, hogy befejezed, amit elkezdtél!” Az emberek el voltak ájulva a felvételtől, és izgatottan nézték, ahogy a fickó befut a célba. Az egyik felhasználó így fogalmazott: „Egy abszolút hős! Micsoda jellem, szívósság és elszántság! Fenomenális.”

A hozzászólások között többen egy JustGiving linket tettek közzé, amelyről kiderült, hogy az utolsó befutóhoz tartozik, aki adománygyűjtési céllal vágott bele a maratonba, hogy a befolyó összeget a Bone Cancer Research Trustnak adományozza. A kampányban Tom Durnin meg is írta, hogy a futás egyáltalán nem az ő világa, ezért még inkább büszke a teljesítményére, hogy egyáltalán le tudta futni a maratont. A büszkeségét az üdvrivalgásból elnézve a közönség is átérezte.

Via; Kimelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top