nlc.hu
Aktuális

Majálisozó fiatalok mentettek meg egy fiút Szegeden

A Tiszába akarta vetni magát a szegedi Belvárosi hídról, az utolsó pillanatban mentették meg

Sokan szemtanúi voltak az életmentő akciónak.

Majálisról hazafelé tartó emberek vették észre, hogy a szegedi Belvárosi hídon egy fiú a mélybe akarta vetni magát, és nekik köszönhető, hogy nem történt tragédia. 

„Még az újszegedi oldalon megláttuk, hogy egy fiatal srác elégé illuminált, zavarodott állapotban, a másik oldalon a bicikliúton dülöngélve sétált. Párhuzamosan haladtunk vele a másik oldalon, miközben több ember is figyelte, hogy vajon mikor történik vele valami. A híd közepéhez érve láttam, hogy felül a szélére, ekkor már lestem, hogy mikor tudok két autó között átrohanni” – nyilatkozta a Borsnak Deák György.

 
Szeged, Belvárosi híd

Fotó: MTVA/Faludi Imre

Szerencsére a fiatalember időben átért, és vissza tudta rántani a fiút. „Ezután ért oda a sógornőm barátja is, Marci, akivel átkísértük a belvárosi oldalra, és megvártuk, hogy elinduljon haza.”

Deák György állítása szerint sokan szemtanúi voltak az eseménynek. Az, hogy vajon mi vezette odáig a fiatal fiút, hogy saját akaratából véget akarjon vetni az életének, egyelőre nem derült ki.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top