nlc.hu
Aktuális

Előkerült a kislány, akinek az ügye még egy Netflix sorozatban is szerepelt

Netflix-sorozatban is foglalkoztak az eltűnésével, hat év után előkerült Kayla Unbehaun

Egy bevásárlóközpontban ismerte fel a lányt egy idegen.

Kayla Unbehaunnak még 2017-ben veszett nyoma, már ekkor azt feltételezték, hogy édesanya, Heather Unbehaun rabolhatta el. A kilencéves kislány éppen láthatáson volt édesanyjánál, és amikor édesapja, Ryan Iskerka szeretett volna érte menni, a többi családtag azt mondta, nem tértek vissza a kempingezésből, senki nem tudja, hol lehetnek, írja az Index

Az eset nemzetközi sajtóvisszhangot váltott ki, és a Netflix Megoldatlan Rejtélyek (Unsolved Mysteries) című sorozatában is beszámoltak róla. Néhány napja pedig szerencsés fordulat történt az ügyben, a közzétett felvételek alapján egy bevásárlóközpontban egy nő felismerte a most már 15 éves Kaylát, és értesítette is a rendőrséget. 

Kayla Unbehaun azóta újra édesapjánál van, édesanyját pedig  még a megtalálás napján letartóztatták emberrablás miatt, és jelenleg 250 ezer dolláros óvadék ellenében tartják fogva.

Az édesapa köszönetet mondott az ügyön dolgozó bűnüldöző szerveknek és mindenkinek, akik az évek során segítettek felhívni a figyelmet a kislány eltűnésére.

Szeretnénk visszavonulni a nyilvánosságtól, hogy újra megismerhessük egymást, és együtt nekivághassunk egy új kezdetnek

– tette hozzá.

Unsolved Mysteries, a Netflix bűnügyi sorozata

Fotó: Netflix

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top