nlc.hu
Aktuális

Arcon harapott egy kisfiút egy kutya az utcán

Játék közben harapott arcon egy kisfiút egy kutya Óbudán

Egy barátságosnak titulált kutya harapott meg egy kisfiút Óbudán, miközben játszottak. Az édesanya egy Facebook-csoportban osztotta meg a történetet és most a kutya gazdáit keresi.

Legutóbb egy kislány lett kutyatámadás áldozata, most pedig egy barátságosnak titulált kutya harapott meg egy kisfiút Óbudán, a Flórián téren. A történetet az anyuka osztotta meg egy Facebook-csoportban – írja a Metropol. Elmondása alapján sétálás közben találkoztak a kutyussal és a gazdáival, akiket megkérdeztek, hogy meg lehet-e simogatni a kutyát, mivel a kisfiú nagyon szereti az állatokat. A gazdák természetesen megengedték, mivel azt állították, hogy kutyájuk nagyon barátságos. Ezután labdázni, majd játszani kezdtek, azonban a kutya egyik pillanatról a másikra megfordult és arcon harapta a gyereket.

Egy kisfiú a kutyájával labdázik a kertben

Egy kisfiú a kutyájával labdázik a kertben (Fotó: Getty Images)

Nem akarok senkit felelősségre vonni, hiszen ami történt, megtörtént, áldom az eget, hogy nagyobb baj nem lett

– írta az édesanya. 

Ennek ellenére az anyuka most a gazdákat keresi, mivel ha nem tudják megmutatni az állat oltási könyvét, akkor gyermekét többször is be kell oltani veszettség ellen.

A rendőrség tájékoztatta a lapot az esetről. A bejelentés május 19-én érkezett arról, hogy a III. kerületben egy pár kistestű kutyája megharapott egy fiút, miközben játszottak. A gazdák mentőt hívtak, azonban még a járőrök érkezése előtt elhagyták a helyszínt. A kisfiút a mentők kórházba szállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányság veszélyeztetés kutyával szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást az ismeretlen tettes ellen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top