nlc.hu
Aktuális

Koncertre ment Brian Szasz, a Titan merülőhajó milliárdos utasának, Hamish Hardingnak a fia

Nem aggódta túl: rockkoncertre ment az eltűnt merülőhajó milliárdos utasának fia

Brian Szasz még egy fotót is megosztott a közösségi oldalán arról, hogy miközben a Titanichoz lemerült és eltűnt mostohaapjáról semmi hír, ő a Blink-182 koncertjén bulizott.

A számítások szerint csütörtökön délután fogyhat el az oxigén a Titan merülőhajó fedélzetén, amely vasárnap reggel öt emberrel a fedélzetén indult a Titanic hajóroncsának felfedezésére Új-Fundlandnál, ám a mini-tengeralattjáró nem sokkal később eltűnt. Hajókkal és drónokkal keresik a Titant, de egyre fogy a remény, hogy életben találják az utasokat, mivel egy nagyjából Dunántúl méretű területet kell átfésülniük.

A Titan fedélzeten extrém kihívásokat már teljesítő, kalandvágyó turisták utaznak, köztük a dubaji Action Aviation milliárdos vezetője, Hamish Harding.

A Dirty Dozen Productions által készített képen Hamish Harding látható az RMS Titanic Expedíció 5. küldetésének hajnali 4 órai kezdete előtt 2023. június 18-án reggel

A Dirty Dozen Productions által készített képen Hamish Harding látható az RMS Titanic Expedíció 5. küldetésének hajnali 4 órai kezdete előtt 2023. június 18-án reggel (Fotó: Dirty Dozen Productions / AFP)

A férfi nevelt fia – a neve alapján vélhetően magyar származású – Brian Szasz azonban látszólag nem aggódik túlságosan mostohaapjáért: hétfőn simán elment a Blink-182 rockzenekar koncertjére, és erről még posztolt is a közösségi oldalára.

Lehet, hogy ízléstelen itt lennem, de a családom azt szeretné, ha itt lennék a Blink-182 koncerten, mivel ez a kedvenc bandám, és a zene segít a nehéz időkben!

– írta a koncert előtt készült fotóhoz egy Facebook-bejegyzésben, amit később a felháborodás miatt törölt.

Brian Szasz Facebook-bejegyzése, amelyben egy Blink-182 koncert előtt látható

Brian Szasz Facebook-bejegyzése, amelyben egy Blink-182 koncert előtt látható (Fotó: Facebook)

Egy keddi bejegyzésben elárulta, hogy az édesanyja kérésére távolította el a posztot. „A magánélet védelme érdekében anyukám megkért, hogy töröljem az összes kapcsolódó posztot, köszönöm a támogatást” – írta.

(Kiemelt kép: Facebook/Brian Szasz; Dirty Dozen Productions / AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top