nlc.hu
Aktuális

Elhunyt Ribáry Kamilló

Meghalt a pesti éjszaka császára, Ribáry Kamilló – jó barátja, Növényi Norbert is gyászolja

Évek óta gyógyíthatatlan betegségben szenvedett.

Meghalt a budapesti éjszakai élet ismert alakja, Ribáry Kamilló. Ribáry a rendszerváltás után több éjszakai klubot is üzemeltetett Budapesten, hozzá kötődik az egyik első hazai nightclub is – írja a 444. A 65 éves vállalkozó vasárnap reggel az otthonában halt meg. A Blikk úgy tudja, Ribáry évek óta gyógyíthatatlan betegségben szenvedett. 2013-ban azt nyilatkozta, hogy hepatitis C-fertőzése van, a letartóztatásból is emiatt engedték el.

Ribáry Kamilló

Éjszakai klubokat üzemeltetett Ribáry Kamilló – Forrás: Facebook / Veterán Bunyósok Alapítványa

Ribáry több hónapot ült előzetesben bordélyházak üzemeltetése és futtatás miatt.

Mint a 444 megjegyzi, ő nyitotta meg annak idején Növényi Norberttel a Hully-Gully diszkót, majd főváros legnagyobb diszkóját, a Casablancát. 

A milliárdos üzletember haláláról a Veterán Bunyósok Alapítványa is megemlékezett. “Kami ÉLT 65 évet! Csupa nagybetűvel, ÉLT! Nem egy, nem kettő hanem sok-sok életre elegendő élményt szerezve magának és mindenkinek akit közel engedett magához, aki élvezhette a társaságát” – olvasható többek között a megható posztban.

Ribáry Kamillót jó barátja, Növényi Norbert is gyászolja. Az olimpiai bajnok magyar birkózó elárulta a Blikknek, hogyan halt meg a budapesti éjszaka császára: “Úgy tudom, rosszul volt, nem tudott aludni, sétált, majd összeesett. A mentősök hamar kiértek hozzá, de már nem lehetett megmenteni az életét“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top