nlc.hu
Aktuális

20 ezres viteldíj helyett 10 milliót számoltak fel

20 ezres viteldíj helyett 10 milliót számoltak fel egy házaspárnak

Egy dolog, hogy a sokszorosát fizettették ki velük, de a másik, hogy ez akkor fel sem tűnt nekik. Csak később, mikor nem tudtak vásárolni.

Egy ausztrál házaspár guatemalai utazása váratlan fordulatot vett, amikor egy egyszerű Uber-fuvar gyakorlatilag csődközeli állapotba sodorta őket. Az útra ugyanis 55 dollár helyett 29994 dollárt számolt fel a sofőr, ami azt jelenti, hogy 20 ezer forint helyett közel 10 millió forintot vártak tőlük fizetségképpen.

A dolog először nem is ütött szemet a párnak, csak akkor vették észre, hogy gond van, amikor megpróbáltak később vásárolni, és közölték velük, hogy a bankszámlájukon nincs elég fedezet. Amikor a férj ellenőrizte a számlát, nagyon meglepődött a terhelés láttán.

Uber sofőr

Fotó: Getty Images/martin-dm

Douglas Ordonez elárulta, hogy feleségével az ötödik évfordulójukat ünnepelték, így ez a váratlan helyzet még idegesítőbbé és elszomorítóbbá tette.

A helyzet egyébként a devizakonverzióból adódott, az Uber a Costa Rica-i fizetőeszköz helyett amerikai dollárban számolta fel az utat. Bár végül visszakapták a pénzüket, a férfi elmondta, hogy nagyon nehéz volt a kommunikáció az Uber ügyfélszolgálatával és valószínűleg soha többé nem fogja használni az alkalmazást, mert hatalmasat csalódott a cégben.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top