nlc.hu
Aktuális

Mozgássérült férfi lakástüze

A saját ágyában égett majdnem halálra egy mozgássérült férfi Ajakon

Kórházba vitték, de jelenleg is élet-halál között van.

A saját ágyában égett majdnem halálra egy 50 év körüli mozgáskorlátozott férfi a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Ajakon. Órákon át küzdöttek az életéért a mentősök, végül válságos állapotban, mentőhelikopterrel vitték kórházba. A Tények úgy tudja, a férfi az ágyában dohányzott, ami emiatt kigyulladt, ő pedig nem tudott menekülni a lángok elől. Az egész teste összeégett.

Kiabálni kezdett a feleségének, amikor kigyulladt az ágya. Az asszony egy másik szobából szaladt át segíteni, de hiába próbálta, nem tudta eloltani a tüzet. Ő is kórházba került, mivel súlyos füstmérgezést szenvedett.

ágymatrac,

A teljesen összeégett ágymatrac – Forrás: TV2 / Tények – videó

A hatalmas füstöt egy szomszéd is észrevette, végül ő mentette meg az égő férfi életét. “Ő is egy beteg ember egyébként, de félretéve a betegségét odaszaladt az utcai kúthoz, vizet vitt magával, és leöntötte az ágyban az égett férfit” – mondta el a történtekről Varga Zoltán, az Országos Roma Önkormányzat elnökhelyettese.

Amikor a szomszéd eloltotta a lángoló ágyban fekvő férfit, már szinte teljesen összeégett. Lélegeztetve vitték kórházba. A Tények információi szerint most is élet-halál között van.

A tűz keletkezésének az okát még vizsgálják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top