nlc.hu
Aktuális

Peller Anna magánélete

Peller Annának állítólag új kedvese van

Kéz a kézben fotózták le egy férfival.

A Story.hu arról cikkezik, hogy a színésznő egy eseményen a barátjaként mutatta be a férfit, akivel egyáltalán nem titkolták, hogy egy párt alkotnak. A laphoz egy fotó is eljutott, melyen ketten láthatóak, ám Peller Anna nem szeretett volna a magánéletéről nyilatkozni. A híresség márciusban jelentette be férjével, Lukács Miklóssal közösen, hogy 14 év házasság után elválnak

Peller Anna

Peller Anna (Fotó: Olajos Piroska)

„Fontos számomra a család és a hivatásom. Ezek kombinálásával hatalmas erőket tudok megmozdítani. Úgy gondolom, hogy a nők sok mindent elbírnak, ha arra van szükség. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy szeretem, amit csinálok: imádok énekelni, színpadon lenni, játszani. Rajongok a színházi próbafolyamatokért, sokszor jobban élvezem a munka alkotói részét, mintsem a kész művet. Időnként bármennyire is fárasztó, a munka által visszatöltődök. Az erőmet ez is adja, hogy abból élhetek, amit élvezek. Hányan mondhatják el ezt magukról a mai világban?” – mesélte az nlc-nek Anna korábban arról, miben rejlik mostanában az ereje. 

Volt férje, Lukács Miklós azóta szerepelt a Celebrandiban, ám nem talált párt magának, hiába randizik folyamatosan. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top