nlc.hu
Aktuális

Szeméttelepen találták meg a jegygyűrűt

20 tonna szemétben turkáltak, hogy megtalálják az elveszett jegygyűrűt

A New Hampshire-i köztisztasági dolgozók előtt le a kalappal, hogy átnéztek 20 tonna szemetet egy jegygyűrű miatt.

Mennyire kell elkötelezettnek lenni ahhoz, hogy 20 tonna szemétben elmerülj egy jegygyűrű miatt? A New Hampshire-i köztisztasági dolgozók pont ez tették, hogy segítsenek egy elkeseredett helyi lakosnak.

Dennis Senibaldi, a Windham General Services igazgatója elmondta, hogy egy városi képviselő hívta fel, aki összehozta őt egy lakossal, akinek a jegygyűrűje véletlenül a szeméttel együtt kidobásra került. „Elmondott néhány részletet: mikor dobta ki a férje a szemetet, mi volt a szemeteszsákban, milyen autót vezetett” – mondta Senibaldi a WHDH-TV-nek.

Forrás: WHDH-TV

Forrás: WHDH-TV

Senibaldi átnézte a térfigyelő kamerák felvételeit, hogy megpróbálja meghatározni a nő szemetének helyét. Elmondta, hogy a felvételeket elemezve sikerült egy helyszínt kijelölni, ahol a csapatának 20 tonna szeméten át kellett leásni, hogy elérjék a megfelelő zsákot. A gyűrűt körülbelül két órával a keresés megkezdése után találták meg.

„Megragadtam a gyűrűt, felhoztam, megtisztítottam neki, felhívtam az asszonyt – mondta Sendibaldi. – Szerdán összetört a szíve, pénteken pedig madarat lehetett volna fogatni vele örömében.” Sendibaldi elmondta, hogy két év alatt ez volt a harmadik alkalom, hogy a csapata a szemétben turkált a lerakatban, hogy megtaláljon egy elveszett jegygyűrűt. Azt mondta, hogy a legutóbbi alkalom majdnem pontosan egy évvel korábban volt. Micsoda munkaerők, minden tiszteletünk az övék.

Via; Kiemelt kép: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top